İçeriğe geç

Familia Tuvalet Kağıdı Kime Aittir

Familya hangi ülkenin malı?

Familia, Hayat Kimya’nın Kocaeli ve Mersin’deki yüksek performanslı, son teknoloji tesislerinde özenle ve el değmeden üretilip paketlenmektedir. Familia, %100 saf ve en yüksek kaliteli selüloz karışımlarından üretilen tuvalet kağıtları, kağıt havlular, peçeteler ve ıslak mendillerde hijyene büyük önem vermektedir.

Türk Malı tuvalet kağıdı hangisi?

Selpak’ın yanı sıra Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri’nin Solo, Silen, Servis ve Viva markalı kağıt markaları da şu anda her iki evden birinde kullanılıyor. Tüketici beklentilerini en iyi karşılayan ve tüketiciye en yakın hissedilen kağıt markası olan Selpak, marka pazarında lider konumda.

Türkiye’de tuvalet kağıdı üretiliyor mu?

Aktül Kağıt, 2011 yılında Pamukova/Sakarya’daki tesislerinde temizlik kağıdı üretimine başlamıştır. Yıllık 210.000 ton kağıt üretim kapasitesine sahip olan Aktül Kağıt, 115.644 m2’si açık, 70.971 m2’si kapalı olmak üzere toplam 186.615 m2’lik alana ve 160 kişilik personel kapasitesine sahiptir.

Familia tuvalet kağıdı bizim mi?

Familia 3 katlı tuvalet kağıdı, Bizim Toptan tarafından 32’li paket halinde harika bir fiyat aralığında satışa sunuluyor. Siparişinizi en kısa sürede verebilir ve ürünleri paket halinde evinize teslim alabilirsiniz.

Family Türk markası mı?

Sadece Türkiye’de üretilmiyor, aynı zamanda Hayat Kimya’da üretiliyor!

Familya yerli ürün mü?

Familya süpermarket ürünleri. Migros, Türkiye’nin birçok şehrinde bulunabilen süpermarket zincirlerinden biridir.

Papia Türk MALI MI?

Yeniliklerin markası Papia! Türkiye’nin ilk ve tek B-Side teknolojili tuvalet kağıdı ve kağıt havlusu; Türkiye’nin ilk ve tek dekoratif havlusu; Türkiye’nin tek gerçek parfümlü tuvalet kağıdı.

OMO Türk malı mı?

2008 yılında “Her çocuğun çocuk olma hakkı vardır” kampanyası ve “Çocuklar yaşayarak öğrenir” sloganıyla büyük ilgi gördü. Omo şu anda Türkiye’de en çok kullanılan deterjan markalarından biridir.

Solo tuvalet kağıdı kime ait?

Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri’nin 1969 yılında 6 bin ton olan üretim kapasitesi, 2009 yılında açılan Manisa fabrikasının gücüyle bugün 180 bin tona ulaştı. Bugün Selpak’ın yanı sıra Solo, Silen, Servis ve Viva markalarıyla birlikte her 10 haneden 6’sında Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri markaları kullanılıyor.

Papia kime ait?

Temizlik kağıdının öncüsü Papia Ancak Papia’nın sahibi kimdir ya da Papia nereden geliyor diye merak ediyorsanız hatırlatalım: Marka, temelleri 1937 yılında atılan ve Molfix, Molped, Joly, Bingo, Goodcare gibi markaları da bünyesinde barındıran Hayat Kimya çatısı altında faaliyet gösteriyor.

Selpak kime ait?

1980’lerden bu yana dünyanın çeşitli ülkelerine ihracat yapan Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri, bugün Selpak markasıyla 60’tan fazla ülkede milyonlarca tüketiciye ulaşıyor. Tüketici araştırmalarına göre çeşitli pazarlarda “premium high quality” segmentinde akla gelen ilk marka Selpak oluyor.

Familia tuvalet kağıdı sahibi kim?

Familia markası, 2015 yılında sektöründe “En İyi Araştırma ve Geliştirme Merkezi” ödülünü alan Ortadoğu, Balkanlar ve Doğu Avrupa’nın en büyük temizlik kağıdı üreticisi Hayat Kimya’ya aittir.

Familia tuvalet kağıdı israilin mi?

Sormadan önce söyleyelim: Türkiye’nin lider ev tipi tuvalet kağıdı markası elbette Familia*! 🐧12 Mart 2024

Familya kime ait?

Bazaar Gıda markası olan Olea Familya, sağlam temeller üzerine kurulu ve yılların deneyimiyle, ev dışı tüketim profesyonellerinin tüm ihtiyaçlarını titizlikle ve hızlı bir şekilde karşılıyor, doğallık ilkesiyle sofralarınıza enfes zeytinler ulaştırıyor.

Maylo kimin malı?

Türkiye’nin lider temizlik kağıdı üreticisi Lila Grup, Maylo markası ile Vakfımız arasındaki iş birliğinin 10. yılını, eğitim desteği alan çocukların katılımıyla etkinlik noktalarımızda düzenlediğimiz “Maylo Boyama Festivali” ile taçlandırdı.

Familya kime ait?

Markanın dünya çapında 4 ülkede toplam 7 üretim tesisi bulunmaktadır. Familia markası, Orta Doğu, Balkanlar ve Doğu Avrupa’nın en büyük kağıt mendil üreticisi olan ve 2015 yılında sektöründe “En İyi Araştırma ve Geliştirme Merkezi” ödülünü alan Hayat Kimya’ya aittir.

Familya selpak hangi ülkenin?

Selpak, 1970 yılında Eczacıbaşı Holding’in bir parçası olarak İpek Kağıt tarafından kuruldu. Selpak, Ağustos 1970’te Kocaeli Karamürsel’de Türkiye’nin ilk markalı temizlik kağıdını üretmeye başladı. Kişisel hijyen sektöründe Türkiye’nin önde gelen markalarından biridir.

Papia hangi ülkenin malı?

Yeniliklerin markası Papia! Türkiye’nin ilk ve tek B-Side teknolojili tuvalet kağıdı ve kağıt havlusu; Türkiye’nin ilk ve tek dekoratif havlusu; Türkiye’nin tek gerçek parfümlü tuvalet kağıdı.

Hayat Holding israilin mi?

Kaynak gösterilmeyen içerikler itiraza ve kaldırılmaya tabi olabilir. Hayat Holding AŞ (Hayat Grubu), Türkiye’de faaliyet gösteren bir holding şirketidir. 1937 yılında kurucusu Yahya Kiğılı’nın kimya sektöründeki yatırımlarıyla faaliyetlerine başlamıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir