İçeriğe geç

Konya Hızlı Tren Garı Hangi Ilçede

Konya tren garı hangi semttedir?

Konya Tren İstasyonu, TCDD’nin ana yer üstü tren istasyonu olup Konya ili, Meram ilçesi, Konevi semtinde, Ferit Paşa Caddesi üzerinde bulunmaktadır.

Hızlı tren konyada nerede duruyor?

Konya Selçuklu YHT İstasyonu, Konya Tren İstasyonu’nun ve şehir merkezinin kuzeyinde, eski buğday pazarında, şehrin kuzeye doğru gelişen bir sanayi ve ticaret bölgesinde yer almaktadır. Konya şehrinde iki adet tren istasyonu bulunmaktadır: Konya Tren İstasyonu ve Konya Selçuklu YHT İstasyonu.

Konya’ya hızlı tren nereden kalkıyor?

Konya şehrinde iki adet tren istasyonu bulunmaktadır: Konya Tren İstasyonu ve Konya Selçuklu YHT İstasyonu. Selçuklu YHT İstasyonu, Konya’ya giden hızlı trenlerin ilk durağı olup, ticari alanlara ve tramvay istasyonuna yakındır.

Konya YHT Garı Mevlanaya nasıl gidilir?

Konya tren istasyonu şehir merkezine 10 dakika uzaklıkta olduğundan trenden indikten sonra ilçelere direkt gitmek istemiyorsanız merkezden tura başlayabilirsiniz. İsterseniz tren istasyonundan halk otobüsleri kalkmaktadır. Bu otobüslerle Mevlana Müzesi’ne gidebilirsiniz.

Konya tren garından şehir merkezine nasıl gidilir?

Konya Tren İstasyonu’ndan Meram İlçe Merkezi’ne 11-A, 11-B, 11-C ve 8-A; 56-A ve 86-A numaralı otobüslerle Konya şehir merkezine ulaşabilirsiniz. Bu nedenle merkezi konumu nedeniyle tercih edilen dinlenme yerlerinden biridir.

Konya hızlı tren bileti nereden alınır?

İletişim. TCDD Taşımacılık AŞ biletleri gişelerden, PTT şubelerinden, turizm ofislerinden, web sitesinden ve cep telefonlarından satın alınabiliyor.

Konya Selçuklu YHT garından Otogara Nasıl Gidilir?

Otobüs/minibüs: Otobüs durağına otobüs veya minibüs ile gidebilirsiniz. Minibüsler tren istasyonunun dışından kalkar. 76 numaralı otobüs sizi otobüs durağına götürür.

Konya Ankara hızlı tren kaç TL 2024?

Buna göre, 323 TL olan Ankara-İstanbul hızlı treninin bilet fiyatı 430 TL’ye çıkarıldı. Böylece Ankara – Konya arasındaki bilet fiyatı 146 TL’den 200 TL’ye, Ankara – Eskişehir güzergahındaki bilet fiyatı 136 TL’den 225 TL’ye çıkarıldı. Ankara – Yozgat güzergahında ise fiyat 130 TL’den 173 TL’ye çıkarıldı.

İstanbul Konya hızlı tren kaç TL?

İstanbul-Konya arası tren yolculuğuEn düşük fiyat₺381.07Seyahat süresi4 saat. 49 dkGünlük bağlantı10En düşük fiyat₺381.07En yüksek fiyat₺427.466 daha fazla bağlantı

Ankara-Konya hızlı tren kaç saat sürüyor?

Ankara Konya Ankara Yüksek Hızlı TrenAnkara-Konya YHTHayırTren HayırToplam süre4812111:475812131:466812211:473 daha fazla satır

İstanbul’dan Konya’ya kaç saat sürüyor?

Konya – İstanbul arasındaki en hızlı uçuşumuz yaklaşık 9 saat 20 dakika sürmektedir.

Eskişehir Konya hızlı tren kaç TL?

Eskişehir – Konya arası tren yolculuğuEn düşük fiyat₺188.88Günlük sefer5En düşük fiyat₺188.88En yüksek fiyat₺191.64İlk hareket09:336 hat daha

Konya YHT Garı kaç tane?

Konya’da Şeb-i Arus anma törenleri her yıl Aralık ayında yapılmaktadır. Konya şehrinde iki adet tren istasyonu bulunmaktadır: Konya Tren İstasyonu ve Konya Selçuklu YHT İstasyonu.

Konya YHT Garı hangi tramvay durağında?

Selçuklu Konya İstasyonu’na en yakın tramvay durağı Kule’dir.

Ankara-Konya YHT nerelerde duruyor?

Ankara-Konya-Ankara hattındaki trenler Eryaman, Polatlı ve Selçuklu istasyonlarında durmaktadır. Ankara-Karaman-Ankara hattındaki trenler Eryaman, Polatlı, Selçuklu, Konya ve Çumra duraklarında durmaktadır. Seyahat süresi: Konya-İstanbul (Söğütlüçeşme): Yaklaşık 5 saat.

Konya Selçuklu tren garına hangi otobüs gider?

Selçuklu bölgesinin en çok ziyaret edilen yerlerinden biri olan Konya Tren İstasyonu’na toplu taşıma ile nasıl gidebileceğinizi buradan öğrenebilirsiniz. Otobüs: 52-A, 55-A, 63-B, 67-A, 86-A.

Konya tren garı ve otogar arası kaç km?

Otobüs terminali ile tren istasyonu arasındaki mesafe yaklaşık 10 kilometredir. Konya tren istasyonuna giden minibüsler istasyonun önünden kalkmaktadır.

Konya YHT Garı hangi tramvay durağında?

Selçuklu bölgesinde TCDD Konya YHT İstasyonu Şantiyesi’ne en yakın tramvay durağı hangisidir? Selçuklu TCDD Konya YHT İstasyonu Şantiyesi’ne en yakın tramvay durağı Aydinlikevler’dir. Yürüyerek 11 dakika uzaklıktadır.

Konya Ankara hızlı tren kaç TL?

Buna göre, 323 TL olan Ankara-İstanbul hızlı treninin bilet fiyatı 430 TL’ye çıkarıldı. Böylece Ankara – Konya arasındaki bilet fiyatı 146 TL’den 200 TL’ye, Ankara – Eskişehir güzergahındaki bilet fiyatı 136 TL’den 225 TL’ye çıkarıldı. Ankara – Yozgat güzergahında ise fiyat 130 TL’den 173 TL’ye çıkarıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Ücreti Elden Alan Escort